Κανόνες και όροι χρήσης παιχνιδιού


Σας παρακαλούμε διαβάστε το παρακάτω κείμενο προσεχτικά πριν εγγραφείτε για να παίζετε στο MafiaWanted. Με το να γίνεστε μέλος, συμφωνείτε να είστε περιορισμένο από τους όρους αυτού του εγγράφου. Αν δεν συμφωνείτε με τους όρους του εγγράφου μην κάνετε εγγραφή και μην συνδεθείτε στο MafiaWanted. Η επίσκεψη στο website μας, συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών.
1.Απαγορεύεται να παίζουν πάνω από 1 άτομο τον ίδιο λογαριασμό. Ο κάθε λογαριασμός ανήκει σε έναν χρήστη και μόνο. Ο κάθε χρήστης δικαιούται έναν λογαριασμό εκτός μετά από επικοινωνία με τους διαχειριστές δοθεί η έγκριση για δεύτερο. Αυτό περιλαμβάνει και τυχόν "εξυπηρέτηση" προς φίλους, γνωστούς. Είστε μοναδικοί υπεύθυνοι για το λογαριασμό (account) σας. Το account σας δεν θα αποκατασταθεί ποτέ, εκτός αν η ζημία έχει επιβληθεί από την ομάδα διαχείρισης.
2.Δεν επιτρέπονται προσβλητικά, ρατσιστικά, ξενοφοβικά, σεξουαλικού περιεχομένου κλπ ψευδώνυμα παιχτών (usernames). Οι παίκτες που θα βρίσκονται να έχουν δημιουργήσει χαρακτήρα με χρήση τέτοιου είδους ψευδώνυμο, θα αποκλείονται προσωρινά από το παιχνίδι και θα αντικαταστείτε από τους διαχειριστές με ψευδώνυμο της επιλογής τους.
3.Εκμετάλλευση από λάθη, ή bugs του παιχνιδιού και του κώδικα αυτού, και χρησιμοποίηση αυτών προς όφελος κάποιου, είναι ανεπίτρεπτο. Όλοι οι παίκτες υποχρεούνται να αναφέρουν κατ' ευθείαν ότι λάθος βρούνε. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση όπου ένας παίκτης αρνηθεί να αναφέρει γνωστό bug.
4.Δεν έχουμε ευθύνη αν ο server είναι αργός. ή εν λειτουργεί ο server για κάποιο χρονικό διάστημα
5.Δεν έχουμε ευθύνη αν του παιχνίδι δεχτεί επίθεση από hackers ή τέτοιου είδους εισβολείς.
6.Εκβιασμός κ απειλές που κατευθύνονται ως προς την πραγματική ζωή (τόσο την φυσική ζωή, όσο και την διαδικτυακή) ενός παίκτη, θα καταλήξει σε περιορισμένο ή απεριόριστο μπλοκάρισμα του ατόμου που έστειλε τέτοιες απειλές.
7.Το παιχνίδι παίζεται μόνο με τον περιηγητή σας και με κανένα άλλο πρόγραμμα και κάθε ενέργεια πρέπει να πραγματοποιηθεί από εσάς. Κάθε περιήγηση πρέπει να πραγματοποιηθεί από εσάς, κάνοντας κλικ με το ποντίκι του υπολογιστή σας. Αυτό επίσης σημαίνει ότι πειράγματα με το URL(διεύθυνση) αλλάζοντας το με τον περιηγητή απαγορεύεται.
8.Απαγορεύεται το spam με κάθε μέσο. Επίσης απαγορεύεται η οποιαδήποτε διαφήμιση.
9. Απαγορεύεται η παρενόχληση, δημοσίευση συνδέσμων ή υλικού που περιέχει Ναζί, πορνογραφία, ρατσισμό ή οτιδήποτε άλλο υλικό που προσβάλει ομάδες ανθρώπων ή ανθρώπους μεμονωμένα. Θρησκευτικές και πολιτικές δηλώσεις δεν επιτρέπονται. Αναφορές εναντίον αυτού του όρου θα αναθεωρηθούν σημείο προς σημείο και η διαχείριση έχει την δικαιοδοσία να αποφασίσει τις ποινές. Σημείωση: παρακαλούμε μην αναφέρεται μικρό προσβολές.
10.Όλες οι εγκληματικές δραστηριότητες που παραβιάζουν τους τοπικούς νόμους θα αναφέρονται στις αστυνομικές αρχές.
11.Η Διαχειριστική ομάδα του MafiaWanted.com έχει το δικαίωμα να αλλάξει, να επεξεργαστεί , αφαιρέσει ή να προσθέσει τους κανόνες του παιχνιδιού αν αυτό κρίνεται απαραίτητο. Είναι ευθύνη των χρηστών να είναι ενημερωμένοι για τους κανόνες.
12.Στο παιχνίδι χρησιμοποιούνται ακατάλληλες εκφράσεις ως προς εσάς ή και στο παιχνίδι μέσα έτσι ώστε να αναπαριστά τον πραγματικό κόσμο της μαφίας
12.Διευκρινίζεται ότι το περιεχόμενο του website είναι ψυχαγωγικό και όχι ενημερωτικό, και ως εκ τούτου οι χρήστες δεν μπορούν να βασίζουν την οποιαδήποτε συμπεριφορά τους στις πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό, και εμείς δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση που κάποια από τις πληροφορίες που έχουμε συμπεριλάβει στο website αποδειχθεί ανακριβής. Δεν ευθυνόμαστε ιδίως για κάθε θετική και αποθετική ζημία των χρηστών και επισκεπτών του website ή/και του περιεχομένου του. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για πληροφορίες, ειδήσεις και στοιχεία που έχουν ενσωματωθεί στο website και προέρχονται από τρίτους.
13.Η επίσκεψη στο website μας, συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών.
14.Ο πηγαίος κώδικας του MafiaWanted είναι αποκλειστική περιουσία του MafiaWanted Team.
15.Το λογισμικό είναι με άδεια χρήσης και δεν δίνεται σε εσάς, επίσης η MafiaWanted Team κατέχει όλα τα δικαιώματα copyrights, μυστικά ανταλλαγής κτλ. , είναι αποκλειστικά του MafiaWanted Team
16.Επίσης συμφωνείτε οτι είστε ανω τον 18 χρονών διότι στο περιεχόμενο του website υπάρχουν διάλεκτοι και υβριστικές εκφράσεις προς εσάς ώστε να παρομοιάζεται με το έγκλημα-μαφία και δεν έχουμε καμία ευθύνη αν προσβληθείται
17.Στο παιχνίδι υπάρχει σύστημα πληρωμής για την αγορά προνομίων μέσω sms, κλήσης απο κινητό, κλήση από σταθερό τηλέφωνο και απαγορεύεται αυστηρά η χρήση των μέσων αυτών από τρίτα πρόσωπα (δηλαδή δεν είναι κατοχή σας).
18. Κάποιος που έχει αγοράσει προνόμια του παιχνιδιού και παραβιάσει κάποιον απο τους παραπάνω όρους διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε τον λογαριασμό σας εαν αυτό κριθεί αναγκαίο.
Δωρεάν online RPG μαφία παιχνίδι
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΒΙΑΙΟ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ
Email: Κωδικός:
Ξέχασα τον κωδικό μου
MafiaWanted Team
*Κάνε ληστείες
*Δημιούργησε επιχειρήσεις
*Διακίνησε λευκή σάρκα
*Ολοκλήρωσε τις αποστολές σου
*Απόδρασε γνωστούς μαφιόζους και κέρδισε τον σεβασμό τους
*Κάνε ληστείες
*Αγόρασε όπλα και προστασία
*Πραγματοποίησε οργανωμένη επίθεση
*Ταξίδεψε σε άλλες χώρες να κρυφτείς
*Φτιάξε την φαμίλια σου
Πρόσφατες ενέργειες μαφιόζων
Ο/Η mastmast χρησιμοποιήσε το εξιτήριο για φύγει απο το νοσοκομείο
07-11-2019 7:04:52
Ο/Η mastmast μπήκε στο νοσοκομείο για 2 λεπτά λόγω αποτυχημένης ληστείας.
07-11-2019 7:04:20
Ο/Η mastmast δωροδόκησε τα μπατσόνια με χρήμα για να τον βγάλουν εξω
07-11-2019 1:41:12
Ο/Η mastmast μπήκε στην φυλακή για 2 λεπτά λόγω αποτυχημένης ληστείας.
07-11-2019 1:40:16
Ο/Η mastmast περιπλανήθηκε στην πόλη και βρήκε 2014$, 12 διαμάντια και εξιτήρια.
06-11-2019 4:31:33
Ο/Η mastmast έπεσε από το 55 Lvl στο 50 Lvl.
05-11-2019 12:19:00
Ο/Η mastmast ανεβηκε απο το 51 Lvl στο 55 Lvl.
05-11-2019 12:16:19
Ο/Η mastmast ανεβηκε απο το 49 Lvl στο 51 Lvl.
04-11-2019 4:05:29
Δημιουργία λογαριασμού
Ψευδώνυμο:
Κωδικός Πρόσβασης:
Το email σου:
Επίλεξε avatar:
7 + 8*
Copyright © of team 2009 - 2019 MafiaWanted Game All rights reserved| v2.2
Με την εγγραφή σου στο παιχνίδι δέχεσαι ΑΥΣΤΗΡΑ οτι είσαι τουλάχιστον ΑΝΩ ΤΩΝ 18 χρονών, καθώς συμφωνείς με τους